berichten

Praat donderdag 23 mei mee tijdens het Europees Verkiezingsdebat in Den Haag

15 mei 2024

De verkiezingen voor het Europees Parlement komen eraan. Gaat Europa de ingeslagen koers van de Green Deal de komende 5 jaren doorzetten? Hoeveel financiële ondersteuning komt er om de ambitieuze infrastructuurplannen van Europa uit te voeren en welke maatregelen worden er genomen om de digitale transitie van mobiliteit en integratie van spoorvervoer te bevorderen? De besluiten die in Brussel worden genomen, hebben impact op de toekomstige bereikbaarheid en leefomgeving van Nederland.

Op donderdag 23 mei vindt daarom het Europees Verkiezingsdebat plaats, georganiseerd door de Mobiliteitsalliantie. Onder begeleiding van dagvoorzitter Joost Hoebink gaan wij in gesprek met diverse politieke partijen en zullen wij hun standpunten met betrekking tot Europese mobiliteitskwesties verkennen. Hierbij wordt de focus gelegd op de onderwerpen infrastructuur, betaalbaarheid en duurzaamheid.

Programma

  1. 15.30 – 16.00: Inloop
  2. 16.00 – 17.45: Debat
  3. 17.45 – 19:00: Borrel met drankjes en hapjes

Locatie

Glazen Zaal, Prinsessegracht 26, Den Haag

Aanmelden

Graag verwelkomen wij u op 23 mei. Aanmelden voor het debat kan door een e-mail te sturen naar mobiliteitsalliantie@tln.nl. U wordt dan aangemeld en u ontvangt daarna een bevestigingsmail.